Pojedinačno prvenstvo igrača PGŽ liga - propoziciije

P R O P O Z I C I J E

ZA POJEDINAČNO PRVENSTVO IGRAČA

STOLNOTENISKIH LIGA PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE

1.  Organizator natjecanja je STK "Crikvenica" Crikvenica.

2.  Prvenstvo će se održati u nedjelju 20.05.2018. godine u Crikvenici, u Gradskoj sportskoj dvorani, Kotorska 15a, sa početkom u 09,30 sati.

3. Pravo nastupa na ovom natjecanju imaju svi uredno prijavljeni natjecatelji koji su nastupali u 1. i 2. stolnoteniskoj ligi PGŽ u natjecateljskoj sezoni 2017/18.

4.  Na natjecanju se igra na slijedeći način:

Natjecatelji će se podijeliti u skupine unutar kojih igraju svaki sa svakim na tri dobivena seta. Po dva prvoplasirana igrača iz svake skupine nastavljaju daljnje natjecanje po KO sustavu za konačni poredak, dok trećeplasirani i četvrtoplasirani igrači nastavljaju igranje u utješnom natjecanju.

5.  Pismene prijave treba dostaviti na adresu: Spasoje Matijević , 51000 Rijeka, Aleksandra Mamića 2, E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili mobitel 098-425-515, najkasnije do četvrtka 17.05.2018. godine do 12:00 sati.

6.  Prijavnina za jednog igrača iznosi 20,00 Kn, a uplaćuje se organizatoru neposredno prije početka natjecanja.

7. Prigodnim sportskim nagradama nagraditi će se četiri najbolje plasirana igrača u glavnom ždrijebu, kao i u utješnom natjecanju.

8.  Organizator pridržava sebi pravo eventualnih izmjena, dopuna i tumačenja ovih Propozicija.

9. Nakon završetka natjecanja održati će se proglašenje rezultata stolnoteniskih liga PGŽ u sezoni 2017/18 i podjela pehara, a nakon toga organiziran je prigodni domjenak, pa se pozivaju predstavnici svih momčadi da prisutvuju istom.